kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 77 88 881

ARBO Amsterdam 

Wij zijn een landelijk opererende organisatieadviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Kwaliteit Arbo/Veiligheid en Milieu. Wij adviseren u over alle veiligheids-, Milieu- en kwaliteitskwesties binnen uw bedrijf en verzorgen opleidingen voor uw personeel.


Onze medewerkers zijn goed opgeleide, gecertificeerde, specialisten met een brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven, gekenmerkt door een projectgerichte pragmatische aanpak.

Vele ondernemers hebben reeds gebruik gemaakt van de opleidingen en de diensten van ARBO Amsterdam, zoals het opzetten en begeleiden van kwaliteit-, Arbo- en milieumanagementsystemen en hebben voortvarend het beoogde certificaat verkregen.

ARBO Amsterdam is gecertificeerd conform ISO 9001 & VCA*. Tevens is ARBO Amsterdam door het 'Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening' (NIBHV) erkend als officieel opleidingsinstituut.

De cursussen Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU, Bedrijfshulpverlening (BHV) en Herhaling Bedrijfshulpverlening (BHV) zijn door het CBR/CCV gecertificeerd in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (verplichte nascholing voor chauffeursdiploma Code 95).

Tevens zijn de cursusruimtes van ARBO Amsterdam ingericht met de meest up-to-date audio- en visuele presentatietechnieken. Vanzelfsprekend hebben wij een groot aantal eigen gratis parkeerplaatsen ter beschikking.

Met ARBO Amsterdam als partner bent u verzekerd van kwalitatief maatwerk en oplossingen voor al uw kwaliteit, Arbo- en milieuvraagstukken.