kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 77 88 881
Direct aanvragen

VCA cursus Online

Het is nu ook mogelijk om bij ARBO Amsterdam de VCA cursus online te volgen. In tegenstelling tot de klassikale vca cursus, is dit een online vca cursus die de cursist geheel zelfstandig en op eigen tempo kan volgen. De digitale VCA training is een goede voorbereiding op het officiële VCA examen en het behalen van het VCA diploma. U kunt tijdens de online cursus op uw eigen snelheid de materie tot u nemen in de situatie die u het prettigst vindt.

ARBO Amsterdam biedt verschillende online cursussen aan:

  • Online Cursus VCA Basis- Nederlands

  • Online Cursus VOL VCA - Nederlands

  • Online Cursus VIL VCU - Nederlands

  • Online Cursus VCA Basis- Engels

  • Online Cursus VOL VCA - Engels

  • Online Cursus VIL VCU - Engels

Klik op onderstaande knoppen voor de cursus naar uw keuze voor meer informatie.

Cursus VCA Basisveiligheid

Cursus VOL VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden

Hoe werkt de Online VCA Cursus

De online VCA Cursus is een digitale, e-learning cursus die je zelfstandig volgt via internet, ter voorbereiding op het behalen van het VCA certificaat.

Voor het volgen van de online cursus heb je toegang tot de cursus website, waarop de e-learning te vinden is. Hiervoor ontvang je persoonlijke inloggegevens.

De Online VCA Cursus is onderverdeeld in losse hoofdstukken per onderwerp. Ieder hoofdstuk is onderverdeeld in trefwoorden. Deze trefwoorden bestaan uit een uitlegvideo, vragen over de video en een overzicht. In het overzicht vind je een korte samenvatting van de informatie uit de video.

Na het afronden van de hoofdstukken vindt er een eindtoets plaats per hoofdstuk.

Tot slot heeft de cursist de mogelijkheid om een VCA oefenexamen te volgen, ter voorbereiding van de officiële VCA examens. ARBO Amsterdam heeft verschillende Online VCA opleidingen beschikbaar: zowel voor VCA Basisveiligheid als voor VCA Vol.

Voor de werkgever: Het is voor werkgevers mogelijk om de voortgang van de Online VCA Cursus in te zien. Middels een speciale inlog kan de werkgever de voortgang van de cursus en de resultaten van de tussentijdse toetsen, per werknemer, monitoren.

Demo video: Online VCA Cursus (basisveiligheid) 

Demo video: Online VOL VCA Cursus (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)

Aanvraag formulier
Online VCA cursus